-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı'nın önderliğinde düzenlenen "4'üncü Deniz Güvenliği Konferansı-2024," uluslararası bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, 27 ülkeden ve 202 farklı kurum ve kuruluştan temsilcilerin katılımına sahne oldu.

Konferansın temel amacı, küresel deniz güvenliğinin sağlanmasına yönelik iş birliği fırsatlarını artırmak ve stratejileri belirlemekti. Katılımcılar, deniz güvenliği alanındaki güncel tehditleri ve bu tehditlere karşı hayata geçirilmesi muhtemel önlemleri masaya yatırdı.

Çeşitli sunumlar ve paneller aracılığıyla katılımcılar deneyimlerini paylaştı ve gelecekteki ortak çalışmalar için zemin oluşturuldu.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı'nın koruyucu şemsiyesi altında gerçekleşen bu konferans, dünya genelinde deniz güvenliğini sağlama gayretlerinin koordinasyonunu güçlendirme yolunda önemli bir adım olarak nitelendirildi.