-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Edirne'de iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek il ve ülke ekonomisi hakkında önemli görüşmelerde bulundu. Yılmaz, toplantıda Edirne'nin tarım ve hayvancılık açısından önemli bir yer olduğunu vurgulayarak ilin kritik tarım ürünleri üretimiyle öne çıktığını belirtti.

Ayrıca, bölgede kurulan sanayi bölgelerinin verimlilik ve katma değeri artıracağını ifade eden Yılmaz, Edirne'nin turizm potansiyelini daha üst seviyede değerlendirmek için gereken adımları atacaklarını söyledi.

Eylül ayında Orta Vadeli Program'ın (OVP) temel felsefesini koruyarak güncelleneceğini duyuran Yılmaz, kamu kurumlarının teknik çalışmalarının devam ettiğini ve özel sektör kuruluşlarıyla yapılan bu tür toplantıların çalışmalara ışık tutacağını belirtti.

Konuşmasının sonunda, Türkiye'nin potansiyeline inanan ve ülkenin ekonomisi ile istihdamına önemli katkılar sunan tüm iş insanlarına teşekkürlerini iletti.