-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi.

Ömer Çelik yaptığı açıklamada, Doğan Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" sözlerini çirkin, şuursuz ve saygısız olarak nitelendirerek şiddetle kınadıklarını belirtti. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vesayetle, terörle ve FETÖ ile mücadelesindeki cesur duruşunun dünya çapında bilindiğini ve millet tarafından takdir edildiğini vurguladı.

Ömer Çelik, bu tür saygısız ifadelerin haddi aşmak olduğunu ifade ederek, "Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı saygısız ifadeler, bir çirkinliğin dışa vurumu olduğu gibi açıkça haddi aşmaktır," dedi.

Çelik, bu tür çirkinlik ve iftiralarla geçmişte olduğu gibi şimdi de mücadele edeceklerini ve siyasi ve hukuki karşılık vereceklerini söyledi.