-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik söylediği sözleri sert bir dille eleştirdi.

Çelik, Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" şeklindeki ifadesini çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık olarak nitelendirdi ve bu sözleri şiddetle kınadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vesayetle mücadeleden terörle savaşmaya, FETÖ ile mücadeleden 7 Şubat ve 15 Temmuz'da yaşanan bütün saldırılara kadar ortaya koyduğu cesur duruşun bütün dünya ve milletimiz tarafından takdir edildiğini söyleyen Çelik, Aydal’ın ifadelerinin saygısızlık ve haddini aşmaktan başka bir şey olmadığını vurguladı.

Çelik, "Bu çirkinlik ve iftiralarla bugüne kadar çok mücadele ettik, bundan sonra da siyasi ve hukuki karşılığını vermeye devam edeceğiz," ifadelerini kullanarak, bundan sonraki süreçte de gerekli adımların atılacağını belirtti.