-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail hükümetine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Çelik, Netanyahu'nun kabinesini 21. yüzyılın "soykırımcı katliam şebekesi" olarak nitelendirerek, ağır suçlamalar yöneltti.

Yaptığı açıklamada Çelik, İsrail'in, soykırım suçluları gibi katliamlarını sürdürebilmek için bir "yalan makinası" gibi hareket ettiğini belirtti. Özellikle İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iddialarını "soykırımcı faşistlerin" yöntemleriyle eş tuttu.

Çelik, Ortadoğu ve dünya barışı için bir tehdit oluşturduğunu ileri sürdüğü bu "katliam şebekesi"nin er ya da geç yargılanacağını ifade etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifade ettiği hakikatlerin insanlık için değerini koruyacağını vurgulayan Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan hakkındaki yalanlarının bir "faşistin hakikate saldırısından ibaret" olduğunu belirtti.

Kaynak: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları.