-

Gözden kaçırmayın

Türkiye, Tüm Dersliklerinde Etkileşimli Tahta Kullanan İlk Ülke OlduTürkiye, Tüm Dersliklerinde Etkileşimli Tahta Kullanan İlk Ülke Oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar için yeni bir televizyon yayını başlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Televizyonu (ABB TV), 23 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yayın hayatına başladı. Belediyenin resmi internet sitesi üzerinden haftalık yayın akışı ve izleme imkanı sunuluyor.

Yayının başlaması ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara daha etkili ve hızlı bilgi akışı sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiği belirtildi. ABB TV, yerel haberler, belediye faaliyetleri ve hizmetleri ile ilgili bilgilendirici programlar içerecek. Ayrıca, belediye başkanının ve diğer yetkililerin duyuruları, etkinlikler ve vatandaş görüşlerine de yer verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’nun yayın akışını ve programlarını belediyenin resmi internet sitesinden takip edebilirsiniz. İzleyicilere program detayları ve yayın saatleri hakkında bilgilendirme yapılmakta.