-

Gözden kaçırmayın

Türkiye, Tüm Dersliklerinde Etkileşimli Tahta Kullanan İlk Ülke OlduTürkiye, Tüm Dersliklerinde Etkileşimli Tahta Kullanan İlk Ülke Oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre, DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen "GÜRZ-1" operasyonlarında 72 şüpheli yakalandı. Bu geniş çaplı operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, 13 ilde gerçekleştirildi.

Operasyonlar, Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon illerinde düzenlendi. Yapılan operasyonlar sonucunda çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları vurguladı: "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek."

Operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" diyerek, başarılarından dolayı minnettarlığını ifade etti.