-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnelenen olaylar, insanlığı tehdit eden unsurların boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Uluslararası bir spor etkinliği olarak Olimpiyatların, insanları birleştirmesi beklenirken, insanlığa ve insanı insan yapan değerlere düşmanlıkla açılış yaptığı ifade ediliyor. Bu etkinliklerin, insan tabiatını bozarak, aile yapısını zedeleyip, nesillerin güvenliğini tehlikeye atan akımlara alet edildiği belirtiliyor.

Olimpiyatların global etkisi kullanılarak, en savunmasız varlıklarımız olan çocuklarımızın hedef alındığı ifade edildi. Paris'te sahnelenen bu olayın sadece Katolik alemi ve Hristiyan dünyasını değil, aynı zamanda bizi de derinden etkilediği ve infial oluşturduğu belirtildi.

LGBT hareketlerini özgürlük olarak lanse edenlerin, başörtülü sporculara tahammül edememesi, bu kesimlerin özgürlük anlayışlarını sorgulattı. Bu kişilerin yalnızca İslam'a ve Müslümanlara değil, doğal ve kutsal olan her şeye düşman oldukları ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paris skandalı bu gerçeği bir kez daha ortaya koydu," dedi ve sapkın akımlarla ve bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelelerinin tavizsiz süreceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı ayrıca, cinsiyetsizleştirme projelerinin ülkemizdeki siyasi uzantıları ve bazı belediyeler tarafından sahiplenilmesinin de ibret verici olduğunu belirtti. Paris'te yaşanan bu olayın herkesin gözünü açacağına ve hepimiz için bir uyanış, bir toparlanma vesilesi olacağına inandığını ifade etti.