-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, çiftçilerin emeklerinin karşılığını alamadığını belirterek, mevcut iktidarın çiftçileri yeterince desteklemediğini dile getirdi.

Bulut, tarlada çalışan çiftçilerin dertlerini dinleyerek ve fasulye üretimindeki fiyat farkına dikkat çekerek konuyu gündeme getirdi. Açıklama, Bulut'un sabah saatlerinde gerçekleştirdiği bir fasulye tarlası ziyareti sonrasında yapıldı.

"Sabah fasulye tarlasındaydım, tarlada 8 lira, İstanbul’da pazarda 120 lira. Toplayan mutsuz, toplatan mutsuz. Çünkü üreticinin, emekçinin değil, zenginin partisi iktidarda. Gelirken garibandan oy alarak geldiler. Şimdi köylüye dönüp bakmıyorlar." şeklinde konuşan Bulut, çiftçilerin yaşadığı ekonomik zorlukların altını çizdi.

Ayrıca CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Bulut, çiftçilerin emeğinin karşılığını alabilmesi ve adil bir gelir dağılımının sağlanması için ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.