-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

Ünlü tiyatro sanatçısı Genco Erkal, Harbiye’deki Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Tören sırasında duygusal anlar yaşanırken, Erkal’ın vefatı sanat dünyasında derin bir üzüntü yarattı. Törenin ardından konuşan yetkililer, Erkal'ın sanat dünyasına yaptığı katkılardan övgüyle bahsetti.

Türkiye Tiyatrosu'na büyük katkılarda bulunan usta sanatçı, ailesi, sanatçı dostları ve birçok seveninin katıldığı törenle anıldı. Sanat camiasından pek çok isim törene katılarak taziye dileklerini iletti. Ailesi ve sanatçı dostları gözyaşlarını tutamazken, törende duygusal anlar yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada Genco Erkal’ın sanat dünyasına kazandırdıklarını ve bıraktığı derin izleri vurguladı. İmamoğlu, "Genco Erkal, Türkiye için her zaman hatırlanacak bir isim olarak kalacak," diyerek, ailesine ve sanat dünyasına başsağlığı diledi.

Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi