-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bugün parti ilgilileriyle gerçekleştirilen toplantılar sonucunda önemli kararlar alındığını duyurdu.

Toplantılar sonucunda alınan karara göre, 4-9 Eylül tarihleri arasında "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı" düzenlenecek. Bu kurultayın 4 Eylül’de Sivas’ta yapılacak sembolik açılışla başlayacağı belirtildi.

Kurultayın devamında, 5 Eylül'de Tüzük Komisyonu son toplantısını gerçekleştirecek ve 6 Eylül'de tüzük değişikliklerinin yapılacağı bildirildi. 7 ve 8 Eylül tarihlerinde ise yerli ve yabancı siyasetçi ve akademisyenlerin katılımıyla CHP'nin iktidar programının temeli atılacak.

Program değişikliği çalışmaları kapsamında, CHP’nin yeni politika ve stratejilerinin belirleneceği bir süreç yaşanacak. Kurultayın kapanışı ise 9 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Deniz Yücel, bu sürecin sonunda bir program kurultayı yapılacağını ve yaklaşık altı aylık bir sürenin öngörüldüğünü belirtti. Yücel, bu toplantılar sonucunda alınan kararların kamuoyunun bilgisine sunulduğunu vurguladı.