-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, "Köy Yolunda Trafikte Her şey Yolunda" projesi çerçevesinde vatandaşlara eğitim verdi. Eğitim kapsamında kask ve yelek dağıtılarak trafikte kaza yaşanmasını önlemek hedeflendi.

Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, Antalya merkez ve ilçelerinde uygulandı. Trafikteki sorunların önlenmesi amacıyla düzenlenen proje ile vatandaşlara trafikte güvenlik tedbirleri anlatıldı ve gerekli ekipmanlar dağıtıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara köy yollarında yaşanan trafik sorunları, tehlikeler ve çözüm yolları hakkında detaylı eğitimler verdi. Eğitimlerde, özellikle köy yollarında araç kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, motosiklet kullanımı, ileri ve güvenli sürüş teknikleri, reflektör ve rops demiri kullanımı konularında uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitimler kapsamında toplamda 100 adet kask, 300 adet reflektif yelek ve 200 adet reflektör ile 4 bin adet el broşürü dağıtıldı.