-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Şırnak Silopi'de terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği saldırıyı kınadı. Bulut, saldırının masum sivilleri hedef almasının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen ve sivilleri hedef alan alçak saldırıyı lanetliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. Teröre lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

Bulut’un bu sert açıklaması, teröre ve terör örgütlerine yönelik güçlü bir duruş sergiledi. Açıklamasında ayrıca, terör saldırılarının Türkiye'nin birliğine ve huzuruna kastettiğini vurgulayan Bulut, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haberde yer verilen bilgiler, CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut tarafından konuya ilişkin yapılan resmi açıklamaya dayandırılmaktadır.