-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) temsilcileriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının gündeminde, Eylül ayında açıklanacak olan 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP) hazırlıkları vardı. Yılmaz, toplantıda yer alan diğer bakanlarla birlikte iş dünyasının taleplerini, görüşlerini ve önerilerini dinledi.

Yılmaz, "Ülkemizin kalkınmasında en büyük paylardan biri ekonomimize ve üretimimize katma değer sağlayan, istihdama katkı sunan iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine ait," dedi. Kalkınma sürecinde katılımcı bir anlayış benimsediklerini vurgulayan Yılmaz, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla kalkınma süreçlerini birlikte inşa ettiklerini ifade etti.

Toplantıda, orta vadede Türkiye'yi başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere her alanda hak ettiği noktaya taşımakta kararlı olduklarını belirten Yılmaz, "Bu yolda elini taşın altına koyan, görüş ve önerileriyle çalışmalarımıza katkı sunan TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve yönetimine teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhurbaşkanlığı toplantısı notları.