-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen özel oturumda yaptığı konuşmada, Filistin halkının yanında olduklarını belirtti.

Dervişoğlu, oturum sırasında, "katil Netanyahu'yu ayakta alkışlayan zalim dünyaya karşı," Gazze'de katliama uğrayan Filistinlilere destek verdiklerini ifade etti.

İYİ Parti'nin adaletsizliğe karşı duruşunu bir kez daha vurgulayan Dervişoğlu, sadece mağdur Gazzelilerin değil, aynı zamanda Uygur Türklerinin, Irak Türkmenlerinin ve Azerbaycan Türklerinin de bayraklarını dalgalandırdıklarını söyledi.

"Mazlumların yanındayız. Zulüm Gazze’de de zulümdür, Doğu Türkistan’da da zulümdür, Karabağ’da da zulümdür, Türkmeneli’nde de zulümdür. Başta Türk’ün gönül coğrafyası olmak üzere dünyanın her yanında zulmeden kim olursa olsun; zalimler için yaşasın cehennem," diye konuştu.

Dervişoğlu'nun bu açıklamaları, İYİ Parti'nin küresel ölçekte mazlum toplumların yanında olma kararlılığını yeniden gözler önüne serdi.