-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

Türkiye genelinde çok sayıda orman yangını çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangınlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, ormanların gelecek nesillere miras olduğunu işaret ederek, hükümetin orman yangınları konusunda yeterli hazırlığı yapmadığını savundu.

Kılıçdaroğlu, "Arabalarını Amerika'ya götürmek için bile ayrı uçak kullanan Saray, yıllardır ülkemizdeki orman yangınları için söndürme uçağı alamadı," diyerek hükümetin lüks harcamalarına dikkat çekti.

CHP'li belediyelerin yangınla mücadelede aktif rol aldığını ve dayanışma içinde olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Bütün belediyelerimiz teyakkuz halinde ve dayanışma ile bu felaketi en az kayıpla atlatmamız için sahadalar," ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Allah bundan beterini göstermesin," temennisiyle sözlerini noktaladı.

Haberin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalardan derlendiği belirtildi.