-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

İzmir'de 2 gündür devam eden ve Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli ilçelerini tehdit eden yangın sebebiyle, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yangın bölgelerine ziyaret gerçekleştirdi. Yücel'e, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekili Ednan Aslan ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu eşlik etti. Heyet, yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

Yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını belirten Yücel, sadece birkaç noktada yangının sürdüğünü ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Yücel, "İzmir Büyükşehir İtfaiye ekiplerine, AFAD ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerine yangınla mücadelede gösterdikleri çabalar için teşekkür ederiz. Destek veren herkese minnettarız," diye konuştu.

Yücel, "Tek tesellimiz can kaybı olmaması. Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. Yaraları hep birlikte saracağız," dedi. Ayrıca, yangınla mücadele konusundaki yetersizlikler için hesap sorulacağını belirterek, yerleşim yerlerinin korunmasındaki eksikliklere dikkat çekti.