-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonunda Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı ile bir araya geldi. Belediye başkanının çalışmaları hakkında bilgi alan Dervişoğlu, Karacabey'in geleceğiyle ilgili vizyonunu dinledi.

Ziyaret kapsamında Dervişoğlu, Bursa'daki temaslarına dair açıklamalarda bulundu. Bursalı vatandaşların sorunlarını dinlemek ve onlarla ilgilenmek amacıyla Bursa'ya geldiklerini ifade eden Dervişoğlu, yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde olmalarının önemine vurgu yaptı.

Dervişoğlu, ziyareti sırasında Bursa Milletvekilleri Hasan Toktaş ve Selçuk Türkoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı ve parti teşkilatlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Gürsoy ve Karacabey İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu'na da teşekkürlerini sundu.

Son olarak, Dervişoğlu, kendilerine ilgi ve sevgilerini esirgemeyen tüm Bursalı vatandaşlara sevgi ve selamlarını iletti.

Kaynak: İYİ Parti Basın Ofisi