-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Emniyet Genel Müdürlüğünde yeni atanan Genel Müdür Mahmut Demirtaş için düzenlenen devir teslim töreni yapıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Demirtaş'ın, Polis Bandosu ve karşılama mangası tarafından karşılanmasıyla başladı.

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, görevi Bursa Valiliğine atanan Erol Ayyıldız'dan devraldı. Törene, Genel Müdür Yardımcıları, Başkanlar ve Daire Başkanları da katılım gösterdi. Görevini devreden Erol Ayyıldız, Mahmut Demirtaş'a çiçek takdim ederek başarılar diledi. Mahmut Demirtaş da teşekkürlerini sunarak Erol Ayyıldız'a çiçek ve plaket takdim etti.

Törenin ardından Mahmut Demirtaş, Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Devir teslim töreni, Mahmut Demirtaş'ın Erol Ayyıldız'ı uğurlamasıyla sona erdi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.