-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 16.08.2024 tarihinde Emniyet Genel Müdürü olarak atanmış bulunan Mahmut Demirtaş, yeni görevine başladı. Öncelikle, bu önemli görev için Cumhurbaşkanı'na ve İçişleri Bakanı'na şükranlarını sunan Demirtaş, yeni dönemde teşkilatın dünya ölçeğindeki saygınlığını artırmayı hedeflediğini ifade etti.

Demirtaş, "Türk Polis Teşkilatımızı daha ileri seviyelere taşıma hedefiyle, ülkemizin dört bir yanında görev yapan değerli mesai arkadaşlarımla birlikte çalışacağız." dedi. Emniyet Teşkilatı'nın hedeflerine ilerlemesinde Cumhurbaşkanı'nın liderliğinin ve İçişleri Bakanı'nın riyasetinin önemine vurgu yaptı.

Yeni Emniyet Genel Müdürü, terör örgütleri, organize suç örgütleri, uyuşturucu tacirleri ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini belirtti. Görevlerini yerine getirirken temel hak ve özgürlüklere saygı göstereceklerini ve hukukun üstünlüğünü her şeyin üzerinde tutacaklarını söyledi.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarıyla hareket edeceklerini vurgulayan Demirtaş, görevini devraldığı Vali Erol Ayyıldız'a teşekkür ederek, şehitleri rahmetle anıp gazilere sağlık diledi. "Allah, milletimizin duasıyla bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." diyerek konuşmasını tamamladı.