-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkladığı üzere, İzmir'de Adnan Üstün'ün elebaşılığını yaptığı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "KUYU-19" operasyonunda 15 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, suç örgütü üyelerinin "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak", "Kasten Öldürme" ve "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçlarını işledikleri belirlendi.

Operasyon kapsamında ruhsatsız tabancalar da ele geçirildi. Adnan Üstün'ün yurt dışında firari olarak bulunduğu belirtilirken, operasyonun ayrıntıları ve suç örgütünün daha fazla faaliyetinin ortaya çıkarılması için çalışmaların sürdüğü açıklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, suçta kibirlenenlerin halkın huzurunu bozmasına izin verilmeyeceğini vurguladı.