-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu'nda düzenlenen Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’ne katıldı. Tören, Türkiye'nin denizcilik alanındaki eğitim faaliyetlerini ve askeri birikimini vurgularken, genç subayların yetiştirilmesine olan katkının altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve diğer üst düzey yetkililer eşlik etti.

Tören, askeri eğitimin ve disiplinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bunun yanında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve diğer önemli isimler de etkinliğe katılarak, törende yer aldı. Haberin kaynağı T.C. Millî Savunma Bakanlığı'dır.