-

Gözden kaçırmayın

Türkiye'de Girişimcilik İçin Yeni Dönem: Türkiye Tech Visa Programı TanıtıldıTürkiye'de Girişimcilik İçin Yeni Dönem: Türkiye Tech Visa Programı Tanıtıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, daha sürdürülebilir bir dünya ve çevre için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini vurguladı. Yumaklı, her yıl 500 milyondan fazla fidan ve tohumu toprakla buluşturduklarını ve bu çabaların yalnızca ağaçlandırma ile sınırlı kalmadığını belirtti.

Bakan Yumaklı, "Orman Benim" kampanyası ile ormanların temizliğine özel bir önem verdiklerini ifade etti. "Biyolojik çeşitlilik geleneğimizdir, geleneğimiz geleceğimizdir" anlayışıyla sürdürülen çalışmalarla, mevcut doğal değerlerin korunarak gelecek nesillere aktarılması için büyük bir çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın çevreyi koruma ve biyolojik çeşitliliği sürdürme konusundaki kararlılığını belirten Yumaklı, Türkiye'nin eşsiz güzelliklerine hep birlikte sahip çıkma temennisinde bulundu. Ayrıca, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası'nı kutladığını ifade etti.

Bu haberin kaynağı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıklamalarıdır.