-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ankara'da Gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı, düzenlenen "Filistin için Kıyama Davet" mitinginin peygamberler şehri Şanlıurfa'da büyük bir heyecanla gerçekleştirildiğini açıkladı. Etkinlikte, dünya kamuoyuna "Filistin sahipsiz değildir, Gazze sahipsiz değildir, mazlumlar sahipsiz değildir" mesajı verildiği vurgulandı.

Mitingde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar ve Rusya Parlamentosu Eski Milletvekili ve Avrupa Müslüman Forumu Genel Başkanı Abdulvahid Niyazov'un yanı sıra, çok sayıda katılımcı yer aldı. Etkinliğe emeği geçen tüm bireylere teşekkür edilerek, Filistin halkına ve özellikle Gazze'deki mazlumlara destek amacı taşıyan bu girişimin uluslararası toplumun dikkatini bölgedeki sorunlara çekmeyi başardığı belirtildi.

Yeniden Refah Partisi'nin bu adımı, Müslüman toplumlar arasında büyük yankı uyandırdı ve önemli bir toplumsal farkındalık oluşturdu.