-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği DüzenlendiHava Kuvvetleri Karargâhı'ndan Örnek Davranış: Kızılay İçin Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çevre, yolsuzlukla mücadele, insan hakları ve çalışma standartları konusundaki sorumluluklarını evrensel ilkeler çerçevesinde sürdürmek amacıyla Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne (UN Global Compact) katıldı. Türkiye'den bu küresel sürdürülebilirlik platformuna üye olan tek büyükşehir belediyesi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, sorumluluklarının bilincinde olarak daha sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarını sürdürecek.

Küresel İlkeler Sözleşmesi, dünya çapında 167 ülkeden 24.584 üyeye sahip güçlü bir platform olarak biliniyor. Belediye, bu platforma katılımı ile birlikte çevre koruma, yolsuzlukla mücadele, insan haklarına saygı ve çalışma standartlarının iyileştirilmesi konularında üzerine düşen sorumlulukları daha etkin bir şekilde yerine getirmeyi hedefliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk bilinciyle attığı bu adımı, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir kent oluşturma yolundaki kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu. Belediye yetkilileri, bu üyelik ile birlikte sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.